Gratis webinar d. 3. april: 8 måder at styrke den psykologiske tryghed
Forside
/
Viden
/
Artikler
/
Feedwork fusionerer med Bedre Feedback

Feedwork fusionerer med Bedre Feedback

1/7/2019
Artikler
Ledelse

Feedwork og Bedre Feedback slår pjalterne sammen i missionen om at skabe bedre og sundere feedback i Danmark.

For at samle kræfterne i kampen for bedre og sundere feedback i Danmark, har vi valgt at fusionere og fremadrettet udbyde uddannelser i fællesskab under Feedworks brand. Danni Liljekrans har med virksomheden Bedre Feedback arbejdet med feedback hos blandt andet GoMore, Ørsted, Odense Universitetshospital, TEDx og Carlsberg de sidste 3 år. Herfra bringer han værdifuld erfaring og kompetencer ind i Feedwork. Danni kommer til at bruge sin tekniske baggrund som civilingeniør til at optimere virksomhedens kunderejse samt styrke vores digitale produkter. Udover dette vil Danni selvfølgelig indgå som feedbackrådgiver og underviser på lige linje med de øvrige partnere. Rent praktisk betyder det, at Danni Liljekrans indtræder som partner og medejer i Feedwork.

Vi glæder os meget hos Feedwork til at udforske de muligheder, den muskelkraft og brainpower som fusionen giver os mulighed for. Vi glæder os til at kunne udbyde og drive endnu mere omfattende udviklingsprojekter i virksomheder. Vi glæder os til at kunne efterlade et endnu større aftryk på de danske virksomheders feedbackkulturer, som resultat af det nye hold. Hvis du gerne vil have Danni ud og bidrage til jeres feedbackkultur, kan du skrive til ham på danni@feedwork.dk.

Vil du vide mere om hvordan vi arbejder med feedback i organisationer, kan du læse mere her.

De bedste hilsner

Morten, Danni, Mikkel & Jonas

Skriv din mail og få adgang til ressourcen

Når du indtaster din mail giver du os mulighed for at holde kontakten. Vi skriver når der er nye ressourcer, artikler eller podcasts.

Noget gik galt, prøv venligst igen!
+100
Virksomheder har brugt os

Fra forandring til styrke

Opdag hvordan Feedworks ledelseprogrammer kan forberede dig og dit team til en konstant skiftende verden

Få en gratis demo

Få mere viden

Sådan styrkes den mentale sundhed på arbejdspladsen

Mental sundhed er et altafgørende aspekt på enhver arbejdsplads - og i livet generelt - og heldigvis er der de seneste mange år også kommet mere fokus på netop dette aspekt. Mental sundhed og trivsel er dog ikke noget, der kan tages for givet, og det er afgørende for både det enkelte menneskes livskvalitet og virksomhedens præstation. Det er altså ikke længere nok at sikre, at medarbejdere blot er til stede på arbejdspladsen – det er vigtigt, at de trives og har det mentalt godt.

Artikler
Psykologisk tryghed
Lær mere
10 råd: Sådan forebygger du stress på arbejdspladsen

Den moderne virkelighed kan både være hektisk og stressende. Det gør sig selvfølgelig også gældende på arbejdspladserne, hvor opskruet tempo, korte deadlines og høje forventninger er blandt ingredienserne i en til tider farlig cocktail, som kan være med til at udløse stress på arbejdspladsen.

Artikler
Psykologisk tryghed
Lær mere
Gode råd til et godt psykisk arbejdsmiljø

Det psykiske arbejdsmiljø har sjældent været mere vigtigt, end det er lige nu. I den moderne verden, hvor alt skal gå hurtigere og hurtigere, er det vigtigt at sikre sig, at ens medarbejdere har det godt psykisk.

Artikler
Psykologisk tryghed
Lær mere