Feedwork fusionerer med Bedre Feedback

For at samle kræfterne i kampen for bedre og sundere feedback i Danmark, har vi valgt at fusionere og fremadrettet udbyde uddannelser i fællesskab under Feedworks brand. 

Danni Liljekrans har med virksomheden Bedre Feedback arbejdet med feedback hos blandt andet GoMore, Ørsted, Odense Universitetshospital, TEDx og Carlsberg de sidste 3 år. Herfra bringer han værdifuld erfaring og kompetencer ind i Feedwork. Danni kommer til at bruge sin tekniske baggrund som civilingeniør til at optimere virksomhedens kunderejse samt styrke vores digitale produkter. Udover dette vil Danni selvfølgelig indgå som feedbackrådgiver og underviser på lige linje med de øvrige partnere. Rent praktisk betyder det, at Danni Liljekrans indtræder som partner og medejer i Feedwork.

Vi glæder os meget hos Feedwork til at udforske de muligheder, den muskelkraft og brainpower som fusionen giver os mulighed for. Vi glæder os til at kunne udbyde og drive endnu mere omfattende udviklingsprojekter i virksomheder. Vi glæder os til at kunne efterlade et endnu større aftryk på de danske virksomheders feedbackkulturer, som resultat af det nye hold. 

Hvis du gerne vil have Danni ud og bidrage til jeres feedbackkultur, kan du skrive til ham på danni@feedwork.dk. Vil du vide mere om hvordan vi arbejder med feedback i organisationer, kan du læse mere her.

De bedste hilsner
Mikkel, Jonas, Morten og Danni

One thought on “Feedwork fusionerer med Bedre Feedback

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.