2-dags feedback-kursus for ledere
Styrk dit lederskab gennem bedre feedback

 

På dette åbne feedback-kursus får du genbesøgt, hvordan du skaber udvikling hos dine medarbejdere. Et intensivt læringsforløb, hvor du effektivt bliver skarpere til at have værdifulde dialoger, uanset om det er på 1:1 møderne, ved kaffeautomaten eller ved en årlig MUS.

Mere end bare en kursusdag

Feedback-kurset er et "blended learning" forløb, hvilket betyder, at du fx ser videoer som forberedelse, deler refleksioner på vores lærings-platform og læser/kommenterer på dine medkursisters kommentarer inden vi mødes fysisk, hvor vi diskuterer og taler anvendelse af værktøjerne og så fremdeles.
Det er altså et forløb, hvor LIVE sessionerne har fokus på alt det som kræver hinandens nærvær - og dét, som du kan gøre hjemmefra og asynkront gør vi hver for sig. Vi har skabt dette feedback-kursus med høj fokus på anvendelse i hverdagen, men som kun kræver få obligatoriske timer i din kalender.

Formalia

 • Varighed: 2 halve dage, 19. maj + 16. juni fra kl 9-12
 • Format: Virtuelle sessioner på MS Teams + online "on-demand" på Feedworks læringsplatform "Feedwork Academy"
 • Deltagere: Maks. 14 deltagere
 • Early bird pris - spar 25%
  (senest 15. april): 5.249 DKK
 • Pris herefter: 6.999 DKK
Tilmeld dig

Forløbsoverblik

De bedste udtalelser er ofte de umiddelbare. Her er hvad Maja Broløs, Teamchef for uddannelse hos Falck skrev efter hun blev onboarded på Feedwork Academy:

"Så nåede jeg at få set materialet igennem - NØJ, hvor ser det fedt ud og jeg sidder her i min stue og glæder mig over, at vi samarbejder med jer!!
Må jeg sende nedenstående link ud til uddannelseslederne, så de kan se, hvad det er de betaler for og hvor lækkert det er? 😉"

Målgruppe 

Dette feedback-kursus er for ledere med personaleansvar, som gerne vil være bedre til støtte deres medarbejdere i deres udvikling gennem dialog og feedback.

På feedback-kurset får du bl.a.

 • Udbygget din forståelse for, hvordan du kan drive medarbejderudvikling gennem feedback.
 • Viden om psykologisk tryghed som fundament for en sund feedbackkultur.
 • Praktisk erfaring med en række værktøjer der vil styrke din feedback og lederskab.
 • Evner til at kunne facilitere feedback og læring endnu bedre i dit team.
 • Redskaber til at højne kvaliteten af den feedback du giver som leder.

Feedback-kurset forløber på Feedwork Academy

Rammen for hele kurset er vores læringsplatform, som vi kalder Feedwork Academy. På Feedwork Academy vil du have adgang til alle informationer, undervisningsmaterialer, videoer, slides etc. som er relevant for kurset - samlet på ét sted. Platformen er meget intuitiv, let at bruge, og giver dig et godt overblik over dine næste gøremål under forløbet. På Feedwork Academy vil du også have mulighed for at dele dine refleksioner på praktiske opgaver, samt stille spørgsmål til de andre deltagere på kurset. Vi ved nemlig, at der er guld at hente, ved at høre om erfaringer fra andre, der er i lignende situation som en selv.

Vi bruger Feedwork Academy til at styre hele forløbet omkring vores feedback-kursus

Hvad kan du forvente af et kursus med Feedwork?

 

Engagement og aktivitet

De fleste deltagere på vores kursus og forløb siger, at de i høj grad føler sig inspirerede og engagerede igennem forløbet og under sessionerne. Vi ved, at læring bedst sker, når mennesker selv får lov til at reflektere samt afprøve nye ting i praksis. Derfor er vores kursus kendetegnet af høj deltageraktivitet gennem øvelser, cases, gruppe- og plenumdialog, videoer, afstemninger og andre engagerende værktøjer.

Teorien er et afsæt

Som lærings- og feedbacknørder, så følger vi løbende med i de nyeste undersøgelser og studier om feedback, hvilket betyder, at vores workshops altid er opdaterede på baggrund af den nyeste viden inden for feltet. Teori er vigtigt, men endnu vigtigere er det, at teorien omsættes og oversættes til at kunne fungere i jeres hverdag. Derfor bruger vi teorien som udgangspunkt for vores sessioner, men sammen med deltagerne er vores fornemmeste opgave, at omsætte teorien til praktisk anvendelse ude i organisationen.

Især på dette blended-learning kursus, er teori og modeller noget som introduceres før sessionerne, så vores tid sammen fokuseres på at omsætte viden til jeres hverdag og til at håndtere spørgsmål og de spændende nuancer der ligger i emnet.

Træning og praktisk erfaring

Vi ved at praktiske øvelser og de erfaringer som opnås herigennem er centrale for opbygningen af kompetencer hos deltagerne, derfor fylder de praktiske øvelser og casearbejde altid meget, når vi holder kursus.

Fokus på de små sejre

Feedbackindsatser fejler ofte, når vi sigter for bredt med initiativet. Derfor forsøger vi i stedet at zoome ind på de få og allervigtigste situationer i jeres hverdag. Lige der hvor den sunde brug af feedback kan gøre en stor forskel. For nogle er det på afdelingsmøderne, for andre er det i udviklingsprocessen med deres kunder eller måske skal 1:1 samtaler med medarbejderne være dit fokus. Vi vil hellere sikre at få ting fungerer, end at det brede fokus løber ud i sandet.

Early Bird?

Tilmelder du dig til vores feedback-kursus senest 15. april 2022 får du early bird rabatten på 25%, så din pris kun er 5.249 DKK plus moms.

Derudover får du også en gratis implementeringssamtale, som giver dig mulighed for at få endnu mere specifik værdi ud af forløbet.
En implementeringssamtale er en 1:1 coaching session på 45 minutter, hvor vi med det kendskab vi har fået til dig gennem forløbet og det fokus du lægger, kan guide (og udfordre) dig i din ledelse. En del ledere fra tidligere forløb har nævnt at, coaching-sessionerne har været den mest værdifulde del af deres forløb.

Var det ikke 100% det du ledte efter?

Leder du efter workshops for dit team eller organisation? Tag et kig på vores workshops her.

Leder du efter forløb eller organisationsudvikling? Lad os snakke sammen.