Sådan leder du en feedbackkultur

Gratis webinar for ledere og HR-professionelle

Hvordan leder man en feedbackkultur, og hvordan kan ledere aktivt støtte deres medarbejdere i at opsøge og anvende feedback?

Ledere spiller en hovedrolle, når det kommer til at opbygge feedbackkulturer i organisationer. Derfor er det fuldstændigt relevant at du som leder ved hvordan du kan skabe de bedste vilkår, for at en feedbackkultur kan blomstre. Vores partner Danni, undersøgte disse dynamikker i forbindelse med sit masterprojekt sidste år, og nu deler vi svarene med jer.

Når du deltager på webinaret får du:

  • Svar på hvilken leder-adfærd, der støtter en sund feedbackkultur
  • Indsigt i de studier og undersøgelser Danni har arbejdet med
  • Forståelse for, hvordan din adfærd som leder, påvirker medarbejdernes motivation i forhold til feedback
  • Cases med eksempler på ledere's forskellige stile og konsekvens for feedbackkulturen

 

Hvad skal du gøre mere og mindre af?
Målet er, at du som leder (eller HR-professionel der støtter ledere) bedre kan vælge, hvad du skal gøre mere og mindre af, for at fremme en sund feedbackkultur hos jer.

Du vil på webinaret møde partnerne Mikkel Norqvist & Jonas Bro, som i et dialogformat diskuterer eksisterende viden og de konsekvenser, det har for dig som leder.

I webinaret får du forskningsbaseret viden om emnet, men hvis du er nysgerrig, kan du også læse vores artikel i Børsen Ledelse fra 2018 om, hvordan "Ledere må gå forrest, for at skabe en feedbackkultur".

 

*Ved tilmeldning til webinaret tillader du, at vi holder kontakten. 

Her kan du se en liste over vores tidligere webinarer.