Sådan styrker I jeres feedbackkultur

Gratis webinar for ledere og HR-professionelle

I dette webinar får du det store overblik over hvordan man styrker sin feedbackkultur, så du bedre ved, hvor I skal sætte ind for at lykkes med jeres. Vi deler ud af vores teoretiske tilgang, samt giver indsigt i hvordan teorierne oversættes til praksis.

Vi kommer blandt andet ind på:

  • Et overblik og en metode, vi bruger til at prioritere vores arbejde med feedbackkultur i organisationer, som du kan kopiere.
  • Hvad jeres mødekultur kan lære jer, om jeres chance for at lykkes med feedback
  • Hvordan jeres incitamentsstrukturer og organisering påvirker feedbackkulturen
  • Hvordan man får opbygget kompetencerne til at folk tør øve sig

Feedbackkultur er komplekst - få et realistisk overblik

Vi mister vigtige detaljer, hvis vi forsøger at overforsimple det. Det er ikke smart, det er naivt.

Den smarte måde at styrke jeres feedbackkultur på indebærer, at I tager højde for hvad I allerede gør rigtigt og hvad I mangler. Start et godt sted og få erfaringer, som viser jer de næste, bedste skridt.

Starter I til gengæld det forkerte sted, så vil I opleve, at intet virker - momentum og motivation forsvinder. Indsatsen spildt.

Vi vil gerne hjælpe dig med at starte det rigtige sted.

Webinaret afholdes af Morten Melby & Danni Liljekrans, som i et dialogformat kommer med indsigter, erfaringer og cases du kan bruge til at blive klogere på feedbackkulturen i jeres organisation.

Læs også om vores eksempler på god feedback

*Ved tilmeldning til webinaret tillader du, at vi holder kontakten. Vi hader også spam, så du kan selvfølgelig altid afmelde dig.

Her kan du se en liste over vores tidligere webinarer.