Om Feedwork

Vi er sociale nørder

Feedwork består af en flok sociale nørder, der alle har et stort drive og passion for læring og udvikling af mennesker. Vi kalder os selv for sociale, fordi vi forstår os på mennesker og er gode til at arbejde med udviklingen af mennesket - og vi kalder os for nørder, fordi vi elsker at nørde fagligheden og den nyeste viden indenfor feedback, læring, psykologi og menneskelig udvikling. Vores fælles historie er, at vi alle har mærket hvilken forskel god feedback gør på egen krop og sjæl, og vi har også alle oplevet hvor stor forskel der er på, at være i sunde feedbackkulture og i kulture hvor feedback ikke eksisterer.

Vi er kompetente

Vores forudsætninger for at arbejde med det vi gør, er delvist baseret på mange års egen-nørderi af feedback og læring, drevet af vores passion og drive, men også langt hen af vejen fra vores tidligere uddannelser og arbejdsmæssige erfaringer - blandt andet har Feedwork rødder fra forsvaret, fra elitesport, fra ingeniørverdenen, fra coaching og fra scrum.

Vi tror på træning

Vi tror grundlæggende på, at læring ikke bare er noget du kan proppe ned i mennesker, men det er noget der sker i det enkelte individ, gennem erfaringer, refleksion, analyse og sidst, men nok vigtigst, handling. Med andre ord, så er der ikke nogen der er blevet dygtige til noget, ved kun at reflektere og analysere over noget, da det i høj grad kræver at man også træner og eksperimenterer. Derfor vil du opleve, at vi udover at inspirerer og motiverer dig under vores workshops og forløb, vil prioritere meget tid på reelt at træne og eksperimentere med feedback og læring.

Vi tror på en lys fremtid

Siden opstarten i 2016 har vi allerede arbejdet med flere tusinde mennesker og støttet en bred vifte af organisationer med, at opbygge en sundere feedback- og læringskultur – i den private såvel som offentlige sektor. Vores ambitioner om at nå ud til endnu flere i fremtiden er ikke blevet mindre med årene, da vi ved, at potentialet for endnu bedre feedback og læring i organisationer til stadighed er stort.

Morten Melby

Kontakt:

Tlf. 61 77 60 92

Mail: morten@feedwork.dk

Morten Melby

Når du møder Morten første gang, vil du hurtigt få indtrykket af, at der står en meget imødekommende, kompetent og nysgerrig person foran dig. Du vil nok også opleve at Morten derudover er velartikuleret og saglig i sin argumentation, men samtidig heller ikke bleg for at bringe egne holdninger og syn med ind i en diskussion. Hvis du nu skulle møde Morten udenfor en arbejdsmæssig kontekst, så kan han godt lide at snakke om cykling, sport, madlavning og alt hvad der rør sig på internettet.

Baggrund

 • BSc. i erhvervsøkonomi og psykologi
 • Reserveofficer i Flyvevåbnet
 • Tidl. Elitesportsatlet
 • Certificeret Coach
 • Medstifter af Feedwork

Baggrund

 • Reserveofficer i Flyvevåbnet
 • Tidl. Elitesportsatlet
 • Certificeret Coach
 • Medstifter af Feedwork
 • Tidl. arbejdet som salgsleder

Mikkel Norqvist

Ordene ”behagelig”, ”venlig” og ”entusiastisk” er nogle de fleste folk forbinder med Mikkel – både efter første møde med ham og særligt når de lærer ham endnu bedre at kende. Udover disse attributter, så har Mikkel et rigtig stort gen for fremdrift og drive, hvilket særligt hjælper ham med at løse problemer og udfordringer på en hurtig og effektiv måde. Privat så elsker Mikkel at bruge tid på familielivet som far og kæreste – og når tid og rum til det, så nørder han i høj grad amerikanske sportsgrene som NFL og NBA.

Mikkel Norqvist

Kontakt:

Tlf. 27 11 99 01

Mail: mikkel@feedwork.dk

Jonas Bro

Kontakt:

Tlf. 31 24 36 58

Mail: jonas@feedwork.dk

Jonas Bro

Jonas bliver beskrevet af andre som en inspirerende, entusiastisk og passioneret person, der elsker at lytte til andre menneskers historie, hvad der driver dem, og hvilke drømme de har for deres liv. Du vil hurtigt få en fornemmelse af, at Jonas er en meget videbegær person, med en stor lyst til at tilegne sig og dele ud af ny viden, og samtidig besidder han også en stor grad af humor, hvilket gør hans kommunikation nuanceret og levende. Når du møder Jonas udenfor en arbejdsmæssig sammenhæng, så vil han typisk bruge tid på at spille basketball eller gøre sig klogere på hvordan man kan performe endnu bedre mentalt såvel som fysisk.

Baggrund

 • M.Sc. Finance & Strategic Management
 • Reserveofficer i Hæren
 • Tidl. Elitesportsatlet
 • Certificeret Coach
 • Tidl. arbejdet med Corporate Finance

Baggrund

 • Master i Ledelse- og Organisationspsykologi
 • M.Sc. i Robotteknologi
 • Facilitator hos True North
 • Certificeret Coach
 • Certificeret Scrum Master
 • Tidl. Agile Coach

Danni Liljekrans

Danni har en master i Ledelse og Organisationspsykologi fra Aalborg Universitet, men er egentlig uddannet civilingeniør i robotteknologi. I stedet for at udvikle robotter, har han siden 2014 beskæftiget sig med at udvikle ledere og teams. Han har god karisma og er samtidig lyn-skarp. En kombination, som gør, at Danni hurtigt for lov at udfordre kunder, så de får mest værdi ud af samarbejdet. Danni er en dragende storyteller, hvilket giver ham stor succes med, at inspirere og motivere folk. Udover at nørde feedback og læring, så er han stolt af at bære titlen ’far’ og interesserer sig meget for teknologisk udvikling.

Danni Liljekrans

Kontakt:

Tlf. 51 80 18 03

Mail: danni@feedwork.dk

Har du spørgsmål til vores metoder, er du nysgerrig på vores måder at arbejde på, eller har du brug for et tip om feedback?
Ring til Mikkel

(Folk siger, at han er inspirerende og hyggelig at tale med)

Skriv en besked til os

 

Værdier

Feedback over ego

Vi ved at det er naturligt at beskytte sig selv mod feedback, for tænk nu hvis jeg bliver kritiseret? Vi tror dog på at det er langt vigtigere at opsøge feedback og lære af den, fremfor at tilgodese vores selvbillede og uvidenhed.

Progression over perfektion

Vi tror på at bevægelse er det bedste udgangspunkt for læring. Derfor er vi opmærksomme på ikke at lade idealet om perfektion være en stopklods for afprøvninger og nye projekter. Progression kombineret med umage er vigtige elementer i vores projekt.

Relationer over profit

Vi tror på relationer, vores produkter handler om relationer og hvis valget står mellem en profit og en skadet relation, vil vi altid prioritere relationen. Det gælder både relationerne til vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Bæredygtighed over forbrug

Vi er en virksomhed, som er med til at forbruge ressourcer, ligesom alle andre virksomheder. Vi ønsker dog ikke at skabe et unødvendigt forbrug af hverken materielle eller menneskelige ressourcer, derfor tænker vi altid over konsekvenserne af vores valg.

Ring til Mikkel

(Folk siger, at han er inspirerende og hyggelig at tale med)

Skriv en besked til os