Øget bevidsthed om feedback ved dynamisk software afdeling hos Keylane

Mål fordrer relevant feedback

En relativ ny afdeling i virksomheden, med i forvejen stor tilfredshed, ønskede at optimere deres interne feedbackkultur, da flere af deres medarbejdere efterspurgte mere feedback i hverdagen. Ydermere ønskede afdelingen at blive endnu bedre til at arbejde med forventninger, samt forståelse omkring målsætning, hvorfor de så det særligt relevant at arbejde med feedback.

 

Fokus på feedback hvor det giver mening

Fremgangsmåden blev et forløb, som bestod af en kombination af fysiske workshop sessioner og individuelle coachingsamtaler med nøglepersoner fra afdelingen, henover en 4 måneders periode. Fokus i forløbet var på, at direkte træne medarbejdernes kompetencer til at indgå i feedbackdialoger, samt at identificere situationer hvor feedbacken kan implementeres og optimeres i de daglige arbejdsprocesser. Sidstnævnte en væsentlig forudsætning for, at feedbacken kan få lov til at leve og skabe værdi.

På baggrund af forløbet, beretter ledelsen for afdelingen en oplevet mærkbar positiv adfærdsændring blandet mange af medarbejderne og deres teams. Ydermere oplevede medarbejderne selv en forbedring af deres egne feedbackkompetencer, herunder nogle af de væsentligste målte forbedringer

Kontakt vores konsulent på opgaven, hvis du er nysgerrig på at høre mere

Mikkel Norqvist
Partner
Mikkel@feedwork.dk
+45 2711 9901

Udpluk af resultat

+27 %

Stigning i, hvor rustet medarbejderne føler sig til, at tage de svære feedbacksamtaler

+37%

Stigning i, hvor afklaret medarbejderne føler sig med, hvilken slags feedback de har brug for.

+29 %

Stigning i, medarbejdernes evne til konkret at efterspørge feedback.