Inspirerende foredrag med kant til 120 ledere

Ledertid afholder live events flere gange årligt for ledere. Ved dette arrangement var temaet feedbackkultur og lederne der deltog skulle både inspireres samtidig med, at oplægget gav dem konkrete værktøjer til deres daglige ledelse.

 

Hvilken kant har netop disse ledere brug for?

Vi rakte ud til de andre foredragsholdere samt Ledertid, for at sikre at indholdet byggede ovenpå eller føjede til resten af oplægsholderne.

Selvom temaet var feedbackkultur, er vores budskab altid, at feedback er midlet til læring. Derfor valgte vi ”Foigras feedback” som en antitese, der skulle provokere og få folk til at tænke over, hvad de egentlig VIL med deres feedbackkultur gennem en underholdende metafor alle kunne genkende.

 

Oplev Danni's oplæg om feedback- og læringskultur her


Nb: På Ledertid.com kan du se hele foredraget sammen med mange flere inspirerende oplæg.

 

Et værktøj ledere kan anvende med det samme. 

Udover at inspirere (og provokere lidt), indeholdt oplægget et kraftfuldt og enkelt værktøj, som ledere øjeblikkeligt kunne tage med i værktøjskassen og som kan forbedre deres ledelse og arbejdet med en læringskultur.

Oplægget fik titlen ”Fra feedbackkultur til læringskultur”.

”Danni er en uforlignelig oplægsholder - men han er en endnu stærkere facilitator. Han formår at tage kontakt til alle i et lokale på en gang og at engagere mennesker i de processer, han driver. I Ledertid har Danni flere gange optrådt både som oplægsholder og facilitator af netværks- og dialogprocesser mellem de 100-230 ledere og hr-folk, som har været med. Danni har en smittende, positiv og intelligent energi, som bare SKAL opleves.”

- Jacob Albertsen, erhvervspsykolog & ejer, Ledertid

Kontakt vores konsulent på opgaven, hvis du er nysgerrig på at høre mere

Danni Liljekrans

Danni Liljekrans
Partner
Danni@feedwork.dk
+45 5180 1803