Her kan du downloade ressourcer, som kan hjælpe dig med din feedback.

Formål
Denne ressource kan hjælpe dig til at efterspørge relevant og god feedback, som gør det nemt for giveren at svare på.

Anvendelighed
For at feedback skal blive brugt i hverdagen skal det være nemt at huske og nemt at gøre. Denne ressource hjælper dig ved at have gode spørgsmål lige ved hånden, når du skal efterspørge feedback.

Formål
Denne guide kan hjælpe dig med at gennemføre 1-1 samtaler med dine medarbejdere, hvor læring og relationsskabelse er i fokus.

Anvendelighed
Denne guide indeholder retningslinjer for god samtalepraksis,  samt en række gode spørgsmål, som du kan bruge til at drive jeres samtale. Guiden er særligt anvendelig for dig som leder, der gerne vil styrke/påbegynde din brug af 1-1 samtaler i din ledelse.

Formål
Denne læringslog kan hjælpe dig til at skabe mere struktur i din læring og i den feedback du modtager.

Anvendelighed
For at skabe mere læring, hjælper denne log dig til at skabe sammenhæng mellem dine udviklingsområder og den feedback du løbende modtager fra ledere og kollegaer. Samtidig kan loggen være med til at synliggøre fremskridt og progression inden for dine udviklingsområder.

Formål
Denne guide hjælper dig som leder, med at forstå forskellige feedbackstrategier, for at nå bedst igennem til dine medarbejdere. 

Anvendelighed
Når vi giver feedback, er det ofte med et formål at forandre eller forankre adfærd eller viden. Afhængigt af situation og hvilken modtager du taler med, så er der forskellige strategier der er mere hensigtsmæssige end andre, for at opnå dette formål med feedbacken.

Formål
Denne ressource kan hjælpe dig til at få en hurtig temperaturmåling på jeres feedbackkultur.

Anvendelighed
Denne analyse giver dig ikke det fuldkomne overblik, men den kan give dig inspiration til hvilke dele af jeres kultur, som påvirker jeres evne til at give og modtage sund feedback.

Formål
Denne email-template kan bruges til at efterspørge feedback fra dine kollegaer, medarbejdere eller ledere på et bestemt projekt eller område.

Anvendelighed
Gode spørgsmål, giver god feedback. Denne email-template hjælper dig med at efterspørge feedback på en meget konkret måde, så du sikrer at feedbacken bliver relevant, og let for din kollega at svare på.

Har du spørgsmål til vores metoder, er du nysgerrig på vores kurser eller har du brug for et tip om feedback?
Ring til Mikkel

(Folk siger, at det både er inspirerende og hyggeligt at tale med ham)

Skriv en besked til os